شناسایی زنبورداران

شناسایی زنبورداران واجد شرایط گلوردی جهت تامین عسل

  1. از نظر توان تولید سالیانه عسل
  2. از نطر جغرافیا منطقه زنبورداری و تغذیه زنبورها
  3. از نظر حسن شهرت و سابقه
  4. از نظر میزان دانش و علمی بودن فرآیند زنبورداری

تهیه نمونه‌های اولیه از تامین‌کنندگان منتخب برای آزمایش

انجام آزمایش‌های دقیق توسط متخصصان و بر اساس استانداردهای بین‌المللی

در صورت تایید نمونه‌ها، عسل‌ها در پروسه بسته‌بندی قرار خواهند گرفت

بعد از بسته‌بندی، عسل‌ها به مدت 2 هفته در قرنطینه قرار خواهند گرفت

آزمایش‌های مخصوصی در این مرحله روی محصولات انجام می‌شود.

عسل گل‌وردی