شناسایی زنبورداران
شناسایی زنبورداران واجد شرایط گلوردی جهت تامین عسل
- از نظر توان تولید سالیانه عسل
- از نطر جغرافیا منطقه زنبورداری و تغذیه زنبورها
- از نظر حسن شهرت و سابقه
- از نظر میزان دانش و علمی بودن فرآیند زنبورداری
تهیه نمونههای اولیه از تامینکنندگان منتخب برای آزمایش
انجام آزمایشهای دقیق توسط متخصصان و بر اساس استانداردهای بینالمللی
در صورت تایید نمونهها، عسلها در پروسه بستهبندی قرار خواهند گرفت
بعد از بستهبندی، عسلها به مدت 2 هفته در قرنطینه قرار خواهند گرفت
آزمایشهای مخصوصی در این مرحله روی محصولات انجام میشود.
