عسل 100% خالص 250 گرمی گلوردی
Golverdi Honey 100% Jar – 250gr
- وزن خالص: 250 گرم
- نوع بسته بندی: شیشه ای | Jar
- ابعاد بسته بندی: 7*7*7

برگه آنالیز آزمایشگاهی

بسته بندی خلاقانه

گواهی SGS سوئیس
مشخصات زنبورداریبرگه آنالیز محصولشناسنامه محصول
آذربایجان شرقی - مراغه

در آزمایشگاهها، پارامترهای مختلفی برای بررسی عسل اندازهگیری میشوند که از جمله آنها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- رطوبت:
میزان آب موجود در عسل که باید کمتر از ۲۰ درصد باشد.
- ساکارز:
میزان قند دوگانه موجود در عسل که باید کمتر از ۵ درصد باشد.
- قندهای احیایی:
میزان قندهای تکگانه موجود در عسل که باید بیشتر از ۶۵ درصد باشد.
- نسبت فروکتوز به گلوکوز:
نشاندهنده تازگی عسل که باید بیشتر از ۱.۱ باشد.
- هیدروکسی متیل فورفورال (HMF):
نشاندهنده حرارتدیدگی عسل که باید کمتر از ۴۰ میلیگرم در کیلوگرم باشد.
- دیاستاز:
نشاندهنده فعالیت آنزیمی عسل که باید بیشتر از ۸ باشد.
- پرولین:
نشاندهنده میزان گرده موجود در عسل که باید بیشتر از ۱۸۰ میلیگرم در کیلوگرم باشد.
- اسیدیته:
نشاندهنده میزان اسید موجود در عسل که باید کمتر از ۴۰ میلیگرم در گرم باشد.

عسل طبیعی کوهپایه های بکر ایران
- ترکیبات: عسل 100 درصد طبیعی
- وزن خالص: 350 گرم
- فرآیند تولید این عسل توسط شرکت SGS سوییس و مطابق با استاندارد کدکس به شماره 19811-12 ارزیابی و تایید شده است.


برای اطلاعات بیشتر مطالب زیر را مطالعه کنید
